Testa massage

Vill du koppla av och varva ner? Föryngra din kropp och ditt sinne med en skräddarsydd massage. Det finns många fördelar med att få regelbunden massage, bland annat att minska stress och spänningar, öka blodcirkulationen, förbättra hållning och flexibilitet, främja bättre sömnkvalitet, lindra smärta i ömma muskler eller leder samt bidra till att öka endorfinerna – kroppens naturliga välbefinnandehormon! Oavsett om du känner dig stressad från jobbet eller bara letar efter ett sätt att skämma bort dig själv – se till att prova massage så snart som möjligt!

Jag unnar mig detta en gång i veckan, och det kostar ju några hundralappar men jag tycker att jag är värd det, och det är ju du också. Då går jag till ett företag här i Kärna och jag kan verkligen rekommendera dem, men det finns ju massage att få överallt i Sverige. Avslappnande musik, stämningsfulla dofter, dämpat ljus och ett bekvämt massagebord förhöjer din upplevelse. Terapeuten kan skräddarsy varje session efter dina individuella behov och erbjuda en rad olika massagetekniker för att hjälpa dig att slappna av och återhämta dig från livets stress.

Så vad väntar du på? Boka in dig för en massage idag! Sedan är det ju vetenskapligt bevisat att detta hjälper till att minska stress, öka blodcirkulationen och lindra smärta. Det är ett utmärkt sätt att koppla av och föryngra kropp och själ. Glöm inte känslan av välbefinnande efter en massage – det är värt det! Så gå vidare och unna dig en timme eller två av sköna lycka i dag. Njut av fördelarna med detta. Men när ska man avstå? Jo, om du har en infektion i kroppen, och om du har svårt med närhet, för det är ju lite intimt att ha en annan persons händer över kroppen. För det flesta är inte detta något problem dock.