Ett kvlitativt byggföretag som levererar goda resultat

Hej på er allihop och välkomna in till bloggen som jag hoppas ni ska tycka om. Jag har nyligen flyttat in i ett hus och det finns mycket som jag har lust att fixa med här hemma. Till exempel så har jag nu kommit i kontakt med ett företag som är experter på fönsterbyte i Motala. Grönfoss Byggservice heter det här företaget. Jag vet att många av er också är nyblivna husägare. Jag brukar få extra mycket idéer när jag läser era bloggar! Hoppas jag kan bidra med något till er idag? Grönfoss Byggservice fick i uppdrag att byta ut de riktigt gamla fönstren och nu när jag har fått nya treglasfönster i alla rum kan jag inte säga annat utan att jag är väldigt nöjd. Det blev snyggt och det sparar på elkostnaden nu när värmen inte försvinner rakt ut som den gjorde förut. Det blev jättebra, precis som jag önskade. Det finns förstås mycket annat som behöver göras iordning här i huset i Motala men “Rom byggdes inte på en dag” så jag tar det faktiskt rätt så lugnt. 

 

Grönfoss Byggservice har ett väldigt bra rykte här där jag bor och jag känner flera personer som har anlitat sig av deras kvalitativa tjänster. Jag vill gärna rekommendera er också att höra av er till det här företaget särskilt med tanke på att det finns väldigt mycket de kan vara behjälpliga med. Köksrenoveringar, altaner eller andra slags renoveringar i Motala med omnejder har de kompetenser att göra. Känner du att du skulle vilja veta mer då tycker jag att du ska gå in på deras hemsida. Sist men inte minst får jag inte glömma av att nämna att med rotavdraget blir det riktigt prisvärt!