En skönhetssalong i Uppsala som kan det här med naglar!

Hej och god eftermiddag alla mina kära läsare och välkomna in hit till mig på min blogg så här på eftermiddagen. Jag hoppas att ni har fått fika precis som jag. Det blev en stärkande kopp kaffe med en “dammsugare” till, så nu är jag fylld med energi inför eftermiddagens uppgifter. Jag tänkte att jag skulle passa på att berätta för er om ett företag som heter Forever Nails och det är ett företag och en skönhetssalong som verkligen är duktiga på naglar i Uppsala. Den här skönhetssalongen tänkte jag prata om eftersom jag själv har kommit i kontakt med dem alldeles nyligen. Jag hade länge funderat på att gå till någon salong för att få hjälp med mina naglar när min syrra skickade ett par bilder på mobilen efter att ha varit där. Jag blev verkligen avundsjuk och frågade henne var hon hade varit. Hennes naglar var så snygga. Hon berättade om Forever Nails för mig. När jag gick in på deras hemsida såg jag att det var enkelt att boka tid via deras “boka direkt” på hemsidan.  

 

Nu är det jag som har dessa snygga naglar, i mitt tycke betydligt vackrare än syrrans men smaken är olika som tur är. Jag tror att många av er skulle tycka om att gå till det här stället för att få hjälp med era naglar i Uppsala. Hit kan alla över 18 år gå. Är du yngre behöver du din målsmans tillåtelse. Tack alla underbara följare för att ni så gärna vill att jag ska skriva om olika saker som är på gång i mitt liv. Jag hoppas att ni kan ha nytta av just det här inlägget? Nu får ni allihopa ha en riktigt fin eftermiddag och kväll!